Kako da živite sa svojim suprugom i volite ga u isto vreme?

Da li je faza medenog meseca u vašem braku završena?

Da li još uvek osećate kao da živite sa ljubavlju svog života, ili ste počeli da ga gledate sa realnije strane? Da li ste se ikad zapitali da li je moguće živeti pod istim krovom sa svojim suprugom i voleti ga u isto vreme, ali stvarno uprkos svim njegovim manama? Vrlo je verovatno da ste kao i većina žena shvatili da brak nije tako glamurozan i sjajan kao što vam se možda činilo. Romantika je ta koja počinje da izostaje, posebno ako su u vaš život ušetala i deca.

Vaš suprug je pao sa mesta šarmantnog princa, na mesto nekog koga bismo mogli nazvati prosečan dosadni cimer. Da li provodi previše vremena gledajući fudbal na tv-u ili igrajući video igre? Da li mu zamerate što vam ne pomaže po kući dovoljno, i što ne provodi sa decom vremena koliko bi trebalo? Ako je tako, otkrivamo vam u našoj galeriji tajnu srećnog života sa osobom za koju ste se udali, koju pritom zaista i volite, uprkos njenim manama.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group