Kako da budete dobri u krevetu iako ste u braku?

Činjenica je da većina ljudi smatra da kada uđe u brak, više ne mora naročito da brine o svojim veštinama u krevetu.

To je „potkrepljeno“ verovanjem da parovi u braku ne vode često ljubav, kao i da to uglavnom rade da bi dobili decu i dok se to ne dogodi. Istina ne može biti dalja od toga. Ovaj mit je zaista nužno razbiti i ukazati svima koji imaju pogrešno mišljenje po ovom pitanju da je zaista važno koliko truda ulažete u vođenje ljubavi sa voljenom osobom.

Verujte nam na reč, vođenje ljubavi je „ozbiljan posao“. Održavanje zdravog i ispunjenog seksualnog života je jednako važno kao i uravnotežena ishrana i zarađivanje novca. Deluje banalno kada se uporedi sa ovakvim stvarima, ali zaista je tako. Da li možete da budete zdravi ako se ne hranite zdravo? Da li možete sebi da priuštite lepe stvari, ako ne zarađujete dovoljno novca? Jasno vam je da ni srećnog braka nema bez održavanja intimnosti. Ako želite da znate kako da budete dobri u krevetu, iako ste u braku, obratite pažnju na našu galeriju.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group