Evo zašto vas JOŠ nije zaprosio

Brak je jedna od onih institucija prema kojoj se mora „ophoditi“ sa velikom količinom poštovanja. Jer, ipak je on stub na kojem je izgrađeno društvo.

Pre nego što uopšte možemo i da zamislimo, brak je postao kultura i tradicija između muškarca i žene, a dešava se kada dođe vreme da se oni odvoje od svojih roditelja, da pristupe svetom braku i da osnuju sopstvene porodice.

Suprotno od prošlosti u kojoj su roditelji ugovarali brakove svojoj deci, danas je odgovornost na muškarcu - da pronađe ženu koju će oženiti. Ova „odgovornost“ biranja žene je u današnje vreme vrlo komplikovana zbog mnogobrojnih faktora koje obe strane moraju da uzmu u obzir pre nego što uopšte odluče da se uzmu. Međutim, mnoge današnje žene se žale na to da ih muškarci sa kojima su u vezi ne pitaju za „ruku“, dok one ne vide ni jedan razlog zbog kojeg ne bi.

Kako je tradicionalna uloga žene, da čeka muškarca da klekne na kolena i da je pita da se uda za njega, mnoge žene nemaju drugog izbora osim da zadrže dah i da sačekaju „pitanje“.

Za razliku od žena koje strpljivo čekaju taj specijalni dan, neke su istupile i pitale svog partnera zbog čega im toliko dugo treba da ih pitaju, a ovo su neki od odgovora...

« 8 9 10 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group