Da li je dosada u braku razlog za zabrinutost i kako je eliminisati?

Da li vam je postalo prilično dosadno u vašem braku?

Kao što je slučaj i sa svim drugim poljima u životu brak takođe može da poklekne pred dosadom. Međutim, iako dosada deluje bezazleno naspram svih drugih problematičnih stvari koje se u braku mogu javiti, činjenica je da je ona zapravo podmukli razarač braka. Kada nam je dosadno, obično tražimo način da se nečim zabavimo, a ako nismo dovoljno oprezni to bi lako mogao da bude i NEKO. Dakle, jasno vam je da je dosadu u braku nužno eliminisati na vreme, jer je ona ta koja se vezuje za ozloglašeni „sedmogodišnji svrab“.

Naime, naučnici su otkrili da porast anksioznosti i adrenalina usled fizičkog i fiziološkog uzbuđenja može dovesti do seksualne privlačnosti prema osobi sa kojim ste u datom trenutku. Takve okolnosti čine da se osećate ranjivo pred suprugom, što dovodi do produbljivanja vaše veze. Ono što vam je potrebno da biste se otarasili dosade su aktivnosti koje vam izazivaju anksioznost. Neverovatno, ali istinito je to da upravo one mogu da vam pomognu da oterate dosadu i spasite svoj brak. Predloge nekih sa kojima biste mogli da pokušate otkrivamo vam u našoj galeriji.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group