Da li imate supruga koji vam stalno zbog nečeg prigovara?

Kada tek stupite sa nekim u brak, sve deluje savršeno i beskonačno romantično.

Svakog dana upoznajete jedno drugo sve više i volite svaku sitnicu vezanu za svog supruga. Međutim, pre nego što shvatite šta se dešava (i zašto) prigovaranje počinje. Da stvar bude još gora ono se najviše dešava oko sitnica, što je najiritantnije i čini se da nikad neće prestati.

“Zašto nisi uradila ovo” i “zašto si uradila ono”? Da, drage naše iako su žene te kojima se najčešće zakači etiketa da prigovaraju svojim muževima, nije retkost i da imate vi tu lošu sreću da ste u braku sa nekim ko stalno prigovara. Iako mnogi misle da prigovaranje nije tako velika stvar, istini na volju ono bi vrlo lagano, ali sigurno moglo da uništi vaš brak. Čin prigovaranja može imati ozbiljne posledice na brak, ako se sa njim ne prekine na vreme. Ali, pre svega važno je da znate koji su to znaci da se prigovaranje događa u vašem braku. Njih vam donosimo u našoj galeriji.

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group