Čemu bi trebalo da date šansu pre nego što dignete ruke od svog braka?

Nije retkost da par nakon decenije i više u braku, razmišlja o tome da svako pođe na svoju stranu.

Bez ili sa decom u priči, gotovo da je svejedno jer velika većina smatra da nema više šta da traži u braku s osobom kraj koje se oseća nevoljeno i nepoželjno. Mnogi parovi su spremni da “bace peškir”, odnosno da dignu ruke od svog braka jer ne vide drugo rešenje. Istini na volju, ovakav problem nije lako rešiti, ali nije ni nemoguće.

Dobra vest je da ako ste voljni da uložite napor u spašavanje vašeg braka, postoje stvari koje možete da uradite, a koje vam mogu dati novi početak. Prekidanje ciklusa nesrećne dinamike u braku zahteva radikalnu promenu u načinu razmišljanja. Istraživanja pokazuju da se najviše ljudi povlači iz braka zbog osećaja ljutnje, ogorčenosti i povređenosti, što prvenstveno proizilazi iz načina na koji razmišljate o svom braku. U našoj galeriji vam otkrivamo šta bi trebalo da pokušate pre nego što totalno dignete ruke od svog braka.

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group