3 načina da se na zdrav način nosite sa ljutnjom u braku

Borba sa besom nikad nije laka.

On ima tenedenciju da „uzima“ najbolje od nas i ostavlja nas golih ruku da se borimo sa svojim osećanjima. A da li ste se ikad zapitali zašto vas obuzima bes? Prema rečima psihologa, emocije su u suštini impulsi koji nas navode da delujemo u trenutku. Bes dovodi do toga da krv jače teče kroz vene, što vam daje mogućnost da se branite ili napadate. Bes je zapravo usađen u naš mozak da bi nas zaštitio.

Ako bes zamislite kao santu leda koja puta po moru, veći deo tog ledenog brega je skriven ispod površine. Slično tome, kada smo ljuti tu su brojne druge emocije koje su skrivene ispod površine. Lako je uočiti bes, ali ne i osećanja koja on skriva. Bes se samim tim opisuje kao sekundarna emocija jer ljudi imaju tendenciju da ga koriste kako bi zaštitili svoja ranjiva osećanja. U našoj galeriji vam otkrivamo 3 načina uz pomoć kojih se možete nositi sa ljutnjom u braku.

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group