Uradite privremene pramenove bilo kojih boja

Ako ste nekada poželeli da eksperimentišete i deo kose obojite u neku od neuobičajnih nijansi ili ste jednostavno hteli privremenu promenu, sada to možete lako da uradite!

Skoro svi prođu kroz neku od faza tokom kojih im padne na pamet da urade barem jedan pramen u roze, plavoj, zelenoj, ljubičastoj ili već nekoj njima interesantnoj boji, ali većina se ne odluči na takav korak jer često nisu privremeni.

Sada postoji način zahvaljujući kom možete da se poigrate sa svojom kosom, a koji ne podrazumeva farbanje ili bilo šta što se teško ispira.

Potrebni su vam samo voda i pastele ili krede u željenoj boji. Da, možda zvuči neverovatno ali trik je sve vreme bio u kredama. Kako se ne biste isflekali, nije na odmet imati i par rukavica. Za završnicu, pripremite četku, fen za kosu i presu, a ako ne želite presu može da posluži i lak za kosu.

Dovoljno je da pokvasite deo kose koji želite i uzmete kredu u boji po izboru. Držite pramen za kraj, a drugom rukom nanosite kredu pokretima odozgo na dole. Dešava se da traje duže, pa se za svaki slučaj naoružajte strpljenjem.

Kada završite, neće izgledati baš spektakularno, ali ne brinite jer ni ne treba pošto niste završili. Uzmite češalj ili četku i nežno raščešljajte taj deo kose. Fenom polako osušite, a boju ćete fiksirati uz pomoć prese ili laka za kosu.

Vaša nova boja trajaće samo jedan dan, ali to je dovoljno za malu promenu imidža zar ne? Pokušajte da što manje dodirujete kako je ne biste ranije skinuli, a uveče dobro operite kosu da biste lepo isprali ostatak. Izbegavajte da ostavljate duže pošto se vremenom skida, a ako legnete u krevet postoji mogućnost i da vam se prenese na posteljinu. Uživajte u vašem danu šarenih boja!

E.G.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group