Kako najpametnije iskoristiti stare torbe

Kada dođe vreme da promenite vašu već pohabanu torbu, nemojte je bacati jer je možete na različite načine upotrebiti u dekoru doma...

Došlo je vreme da raščistite gomilu torbi koje su se nakupile tokom godina u vašem ormanu. Međutim, ne morate ih bacati! Pogledajte na koje način možete iskoristiti vaše stare omiljene aksesoare:

1. Viseći držači za biljke

Više ne morate tražiti originalne držače za biljke jer ih od sada možete držati u torbi, okačenoj na zid. Zanimljiv detalj će osvežiti vaš balkon ili neku drugu prostoriju u kojoj budete držali biljke.

2. Prva pomoć u kolima

U staroj torbi možete držati opremu za prvu pomoć, od zavoja do lekova i alkohola. Na taj način vam neće zauzeti mnogo mesta, a uvek ćete u kolima imati ove vrlo potrebne predmete “za svaki slučaj”.

3. Kao podsetnik na vratima

Verovatno vam se više puta desilo da zaboravite važnu stvar koju je trebalo da ponesete kada ste izlazili iz kuće. Da vam se to više ne bi događalo, okačite torbu na kvaku od ulaznih vrata i u nju stavljajte stvari koje morate da ponesete sa sobom sledeći put.

4. Zidna umetnost

Kreirajte sami umetničko delo sa okačenim torbama i detaljima koji će ih učiniti nesvakidašnjim.

5. Za držanje pribora za šivenje

Više ne morate gubiti vreme na traženje igle i konca. Iskoristite malu klač tašnu za držanje pribora za šivenje.

6. Kao jastuk

Zašto ne biste vašu kožnu torbu pretvorili u šik jastuk? U nju stavite manji jastuk kome je potrebno osveženje ili napunite tašnu vatom i drugim materijalima i zatvorite je. Napravili ste unikatan jastuk koji će ulepšati prostoriju u kojoj se nalazi.

7. Kao igračka za decu

Da li ste i vi kao mali voleli da koristite tašne vaše majke i ostale njene predmete? Da ne biste sledeći put zatekli vašu ćerku sa najnovijom, skupm tašnom, dajte joj staru sa kojom će moći da radi šta želi.

8. Prodajte je

Možete prodati vaše tašne preko različitih sajtova koje nude ovu opciju.

9. Držač za baštenski alat

Okrenite tašnu na unutrašnju stranu i iskoristite njene džepove za nošenje baštenskog pribora.

10. Za držanje stvari

Umesto da sve stvari držite na stolu ili policama, napravite od torbi zanimljive držače za sitne stvari, magazine ili manje knjige.

11. Napravite od nje novu torbu

Upotrebite maštu i ukrasite vašu torbu na različite načine. Promenite joj izgled i napravite potpuno staro-novu tašnu.

12. Donirajte je

Ako vam ni jedan od prethodnih predloga ne odgovara, torbe uvek možete donirati i dati nekome ko ne može da ih priušti, a kome su i te kako potrebne.

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group