Brzi redizajn: Cipele ukrašene nakitom

U poslednje vreme primetili smo da se poznate dame opredeljuju za minimalan, tradicionalan nakit (tj. naušnice, ogrlice, itd...) i odlučuju da aksesoarima ulepšaju svoje... zglobove!

Zglobovi ukrašeni najblistavijim komadima nakita vratili su se na crvenom tepihu širom sveta. Kao da je seksi skočni zglob ikada izašao iz mode!

Na reivji Nina Ricci videli smo prelepe odevne komade, ali našu pažnju su privukle visoke potpetice ukrašene blistavim komadima nakita. Ukoliko niste u mogućnosti da sebe obradujete Nina Ricci cipelama, koje su pravi komad nakita predlažemo da upotrebite svoju maštu, kreativnost i napravite same svoje seksi cipele.

Zavirite u vašu kutiju za nakit i pronađite broševe, dugmad, minđuše koje ne nosite i iskoristite ih za ulepšavanje vaših cipela. Pustite mašti na volju i ne plašite se da eksperimentišete. Dodajte perje, cveće ili lance oko svog skočnog zgloba.  

Ako koristite broševe možete jednostavno da ih ubacite preko trake. Onda nema potrebe za lepkom. Pogledajte ove DIY predloge i već danas redizajnirajte svoje stare cipele. Iznenadićete se efektom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group