Uradi sama: Napravite haljinu od farmerki

Postanite prava modna diva ovog proleća!

Nemojte bacati stare farmerke, ali ih nemojte ni čuvati - napravite od njih zanimljivu haljinu. Možda će vam teško pasti da ih isečete, ali ćete barem znati da i dalje nosite vaše omiljene farmerke na sebi, samo u drugačijem obliku.

Do sada su bili poznati samo načini za pravljenje torbi, futrola za telefone i ostalih detalja, a sada je modifikovanje farmerki prešlo na potpuno novi nivo - šivenje haljine. Za sada ih je teško videti na nekome, pa zašto da ne budete prvi koji će prošetati gradom sa ovom vrlo zanimljivom i jedinstvenom kreacijom?

Šta vam sve treba:

- farmerke
- makaze, igle, konac
- šiveća mašina

Kako sašiti ovu kreaciju:

Počnite tako što ćete rašiti unutrašnji šav između nogavica (koji ih spaja - središnji deo). Kada završite sa ovim, iskoristite makaze da isečete unutrašnje parče materijala koji pokriva unutrašnji deo između nogu. Takođe morate iseći spoljašni šav, odozdo prema gore, sa obe nogavice (opet deo kod prepona), jer će vam taj deo ići ispod pazuha. Probajte da navučete farmerke, kao da je haljina - naravno, naopačke, i fiksirajte ih sa nekoliko čioda i počnite šiti sa šivaćom mašinom. Za više detalja pogledajte sliku.

Srećno i nadamo se da ćete napraviti savršeno - opuštenu haljinu od farmerki!

 

V.R.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group