Nežan i senzualan boho nakit koji možete i sami napraviti

Ovog smo se proleća prosto zaljubili u vedrinu i šarm boho stila.

On nam je doneo slobodu i učinio da zaista uživamo u odeći i nakitu koji nosimo. Sigurno ste već otkrili kako da svoj stil upotpunite odevnim predmetima boho stila. Međutim šta je sa nakitom? Kako bi vaša pojava bila kompletna, potrebni su ti sitni detalji koji je upotpunjuju.

Ono što je fascinantno kod boho stila jeste to da praktično sa dodacima ne možete da preterate. Šta više, što više – to bolje! Čak iako nemate ništa što odgovara ovom stilu, sa lakoćom možete sami napraviti. Potrebno je samo malo mašte, kreativnosti i materijala u vidu perlica, perja, kožnih tračica, zlatnih ili srebrnih lanaca da biste stvorili nakit vredan pažnje.

Boho nakit je stvoren da skreće pažnju, ali daleko od toga da je upadljiv. On ostavlja pozitivan utisak na posmatrača i opisuje vas kao nežnu dušu.  Ukoliko želite šik izgled, naša preporuka vam je ogrlica koja pada niz leđa sa ukrasnim perom na kraju. Nasuprot tome, ako volite da bosi šetkate po plaži, vaš stajling možete upotpuniti nanogicama ili upletenim detaljima sa perlicama oko nožnih prstiju i zgloba.

Pri izradi nakita u boho stilu treba da se vodite vašim afinitetima. Boje i materijale treba da birate u skladu s tim. Iako praktično sa ovim nakitom ne možete da pogrešite, važno je da znate da boho nakit odlikuju sitni detalji. Više sitnih detalja na jednom mestu, predstavlja početak jedne lepe priče.

Potražite inspiraciju za nakit u boho stilu u našoj galeriji, i pokušajte sami da napravite nešto od toga. Možda vas prijatno iznenadi vaša kreativnost.

Ž.J.

Izvor: Styleoholic

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group