Neverovatne modne kreacije samouke modne dizajnerke

Čini se da je za pojedince godina koju smo ostavili iza nas bila i više nego inspirativna.

Dok su jedni patili za nedostatkom slobode i mogućnosti za putovanjem, drugi su pronašli kreativniji način okupacije svojih misli ali i ruku. Neki talenti su čekali iz prikrajka da budu otkriveni, a kolekciju haljina koju vam danas predstavljamo možemo slobodno da svrstamo u kategoriju neverovatnih talenata. Reč je o mladoj kreatorki, čije je ime Sarah Hambly.

Sarah iza sebe nema diplomu modnog kreatora, već predstavlja ono što se u narodu zove samouki umetnik. Zanat šivenja Sarah je naučila pre svega 4 godine od svoje majke, i usavršavala ga uz pomoć YouTube tutorijala i klipova na Pinterestu. Metodom pokušaja i grešaka sa svakom novom kreacijom koju bi stvarala Sarah je postajala sve bolja. I mada se njeno iskustvo na polju mode i šivenja svodi na kratak period, njenom talentu i veštini zaista ne može da se nađe zamerka.

Haljine koje imate prilike da vidite u našoj galeriji delo su ruke ove mlade devojke, a dovoljno su bogate i prefinjene da bi se bilo koja Diznijeva princeza u njima osećala fantastično. Štaviše mnoge od haljina u sebi i sadrže filmsku i bajkovitu tematiku, a ima i onih koje su namenjene budućim nevestama.

Svoje radove koji su nastali u godini koja je iza nas, Sarah je objavila nedavno na svom Tweeter nalogu, a kolekcija je postala viralna brzinom svetlosti. Čak 335 000 pozitivnih reakcija usledilo je nakon objave ovih fotografija, pri čemu je jedno izvesno – ovu mladu devojku čeka svetla budućnost u svetu mode.

Ž.J.

Izvor: Bored Panda

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group