6 načina da iskoristite ostatke jabuka

Jabuke su bogat izvor vlakana i antioksidanata, koji značajno usporavaju rast ćelija raka i pomažu u snižavanju holesterola.

Zapravo, prema istraživanjima, jabuke smanjuju rizik od razvoja određenih vrsta raka i smanjuju rizik od srčanih oboljenja, astme i dijabetesa. Ne zaboravimo da su i odličan izvor vitamina i minerala. Na primer, srednja jabuka sadrži 214 mg kalijuma i oko 9 mg vitamina C.

Bez obzira da li ih konzumirate sirove, u voćnoj salati, iseckane u jogurt radi dodatnog ukusa ili u pitama i kolačima, jabuke mogu učiniti samo dobro vašem telu. Međutim, postoje i drugi načini da ih koristite, čak i za svoju rutinu lepote.

Dakle, ako isečete više jabuka nego što vam je potrebno za recept, ako ste ih zaboravili u frižideru ili samo želite da eksperimentišete i kreirate ekološki prihvatljive proizvode, onda imamo za vas 6 alternativnih načina da upotrebite jabuke.

« 1 2 3 4 5 6 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group