10 korisnih trikova koje svaka žena treba da zna

Uz pomoć ovih jednostavnih trikova, svaki od ovih čestih problema biće rešen.

1. Fleke od znoja na odeći

Fleke od znoja na odeći strašno iritiraju i mogu izazvati veliku neprijatnost kod žena sa ovim problemom. Ali postoji vrlo lako rešenje - dnevni higijenski ulošci. Svaka žena ih ima i koristi, a sada ih možete iskoristiti i za ovu svrhu. Jednostavno ga isecite na pola i zalepite na majicu u predelu pazuha. Flekama je napokon došao kraj!

2. Mrlje od dezodoransa

Izabrali ste savršenu kombinaciju odeće za izlazak, koja vam super stoji. Taman da izađete iz stana, primetite fleku na majici, koja je nastala verovatno zbog dodira sa dezodoransom. Šta raditi, ako nemate vremena za presvlačenje? Jednostavno uzmite vlažne maramice za bebe i fleka će nestati istog trenutka.

3. Sprečite izvlačenje farmerki iz dubokih čizmi

Sa svakim korakom, izvlače vam se nogavice iz čizmi i to vas strašno iritira. Da li se sećate držača za rukavice na štipaljke, koje su vam držale rukavice za jaknu ili majicu kako ih ne biste izgubili? Iskoristite ih da zakačite nogavice oko stopala i ovaj problem će nestati.

4. Pokvaren rajsferšlus

Ukoliko vam se otvara rajsferšlus, stalno vam klizi na dole i farmerke vam spadaju jednostavno provucite metalni prsten od priveska za ključeve kroz rajsferšlus i problem je rešen.

5. Neispeglana kragna

Preskočili ste kragnu košulje dok ste peglali? Iskoristite peglu za kosu i ispeglajte ovaj mali deo košulje kako biste izgledali uredno.

6. Neprijatan miris iz cipela

Ako imate ovaj problem, jednostavno preko noći stavite kesice čaja u cipele ili patike i biće spremne i sveže sledećeg dana.

7. Žute fleke

Jedan od češćih problema kada su bele majice u pitanju su žute fleke od znoja. Pre pranja u veš mašini, naprskajte taj deo sokom od limuna i fleke će nestati.

8. Grudnjak bez bretela koji ne spada

Uvijte bretelu oko, tačnije ispod korpe grudnjaka, kako vam ne bi spadao.

9. Dugmići koji ne otpadaju

I ovo je jedan od češćih problema i kod žena i kod muškaraca. Namažite dugmiće na košulji ili majici bezbojnim lakom i na ovaj način sprečite njihovo otpadanje.

10. Vodootporne cipele

Ovo je možda jedan od najboljih trikova koji je ikada izmišljen! Uzmite vaše omiljene patike (po mogućstvu da su od platna ili sličnog materijala, ali mogu i druge) i dobro ih namažite pčelinjim voskom. Zatim ih osušite fenom i posao je završen!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group