Veče u Lisabonu: vesele svetle haljine i diskretni bež total look u kolekciji Max Mara

Max Mara se obično povezuje sa mirnim bojama i monohromatskim izgledom u beloj, crnoj, tamnoplavoj, braon i, naravno, bež boji.

Kada je nova cruise kolekcija brenda predstavljena u Lisabonu, bilo je lako pomisliti da se ni ovoga puta ništa neće promeniti. Ali, posle prvih diskretnih stajlinga, po bojama, ali ne i po siluetama – bilo je mesta i za kratke šortseve i za dramatične pelerine, pistom su prošetali modeli u mnogo svetlijoj odeći.

Niz belih košulja, crnih ogrtača i brendiranih bež kaputa zamenio je deo večernjih haljina i odela u bogatim nijansama ljubičaste, smaragdne i safirne. Možda ovo nije najčešći potez za brend Max Mara, u čijim se kolekcijama boja najčešće pojavljuje krajnje dozirano, ali sasvim logična odluka za Cruise kolekciju koja je posvećena odmorima. Na kraju, leti (a posebno na putovanju) uvek poželite nešto svetlije i vedrije. I sigurni smo da ćemo se sledeće godine naoružati svim ovim odevnim komadima, spakovati kofere i nadoknaditi izgubljeno zbog pandemije i zatvorenih granica.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group