Paco Rabanne predstavio najživopisniju kolekciju do sada

Paco Rabanne je upravo obradovao sve fashion-fanatike svojom najnovijom kolekcijom za proleće/leto 2022.

Za sedište ovog živopisnog spektakla odabrao je (sasvim očekivano) luksuzni i jedinstveni Monako, dok je za potrebe ogromne javne instalacije bilo postavljeno čak 24000 pločica za čiji dizajn je bio zadužen umetnik Victor Vasarely.

Ukoliko vam baš i nije najjasnije kakve veze uopšte imaju tamo neke pločice sa ovom revijom, savetujemo vam da dobro pregledate sve ove modele koje vam prilažemo u našoj maloj galeriji i sami nađete (više no očiglednu) sponu.

 

Naime, poenta cele priče jeste da je grafika oblast koja nudi mnoštvo ideja. Savršena je ne samo za rađanje istih u najneočekivanijim momentima, već i za istraživanje svih mogućih i nemogućih detalja na koje tako često ne obraćamo pažnju.

Zahvaljujući poslednjoj kolekciji ove modne kuće, konačno imamo priliku da uživamo u predivnim ženstvenim modelima koji ne samo da naglašavaju figuru modela, već i dozvoljavaju maksimum pokreta. Bilo da se radi o dugim lepršavim haljinama, ili o ništa manje elegantnim i treperavim pantalonama, te suknjama preoblikovanim metalnim ili zlatnim mrežicama – ovde svi komadi zaslužuju posebnu pažnju.

Ne smemo zaboraviti i dodatke u vidu simpatičnih resica, marama, šešira koji imaju ulogu da naglase letnju atmosferu i reflektuju svetlost okolne vode. Sandale, klompe i platforme izrađene sa ukrštenim vezicama omogućavaju da sve prikazano deluje neposredno, stapajuće i nadasve senzualno.

Photo: hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group