Olivije Rusten proslavio je 10 godina kao kreativni direktor kuće Balmain

Olivije Rusten proslavio je svojih 10 godina kao umetnički direktor Balmaina u Parizu revijom koja je uključivala sve: ikonične modele, zvezde šoubiznisa, vrhunske modne insajdere u prvom redu, legendarne kreacije, hrabri glam i glas Bijonse!

Modna revija Balmain bila je vrhunac dvodnevnog Balmain festivala Vol.02 i skoro 6.000 obožavalaca kuće okupilo se na La Seine Musicale u Parizu kako bi učestvovali u događaju koji je kombinovao muziku, ples, umetnost i modu. Prihod od Festivala (drugi koji je organizovao Rusten kao kreativni direktor) biće doniran neprofitnoj organizaciji RED za borbu protiv side.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BALMAIN (@balmain)

Modna pista kuće, naravno okupana svetlošću, podeljena je na dva dela: prvi se odnosio na sveže predloge kolekcije za sezonu proleće/leto 2022, a drugi je bio posvećen ikoničnim kreacijama iz svih deset godina kuće. U drugom, jubilarnom delu modne piste Balmain, učestvovali su legendarni supermodeli, kao što su Naomi Kembel, Karla Bruni, Karen Elson, Natalia Vodianova, Nataša Poli, Lara Stoun i Mila Jovović - u retkom pojavljivanju - nakon mnogo godina na modnoj pisti. I superzvezda Bijonse učestvovala je na svoj način: snimljenom porukom koja se čula u prostoru gde se revija održavala, slavna pevačica zahvalila se Olivijeu koji joj je pomogao da se uz njegove dizajne oseti snažnom.

Kao što je već pomenuto, kolekcija SS22 Balmain podeljena je na dva dela. U prvom, Olivije nam donosi preloge za dnevnu odeću i svakodnevne nastupe u kojima crna, bela, nude, crvena igraju glavnu ulogu, dok je zlatna boja u setovima koji nisu strogo večernji takođe impresivna. U kolekciji smo videli siluete koje grle figure, (super) otkrivajuće izreze, bodije (nošeni sa širokim pojasevima), dok prisustvo klasičnih tufnica i crno belih pruga koje se koriste na bluzama, džemperima i košuljama izgledaju kao nostalgičan dodir.

Ostali komadi koji se izdvajaju iz kolekcije: kargo pantalone, lepršavi komadi (haljine, pantalone, jakne) i crvena mini haljina koja je napravljena od lanaca. U drugom delu, Rusten podiže večernji glam na viši nivo redizajniranjem svojih ikoničnih kreacija: Naomi Kembel se pojavljuje u maksi haljini sa dugim rukavima od zlatnog konca, dok nastavak pripada haljinama sa jakim vezom od bisera i dragulja, u odgovarajućim kompletima biciklističkih šortseva i jakni takođe sa vezom od dragulja i bisera.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group