Nevesta Margaret Qualley: kako je izgledala revija Chanel Haute Couture u Parizu

Revija modne linije jesen-zima 2021/22 upravo je održana u pariskom muzeju mode Palais Galliera, gde je prikazana izložba „Gabrielle Chanel, Manifeste de Mode“. Virginie Viard se nije plašila da bude blizu najboljih dela osnivača modne kuće i pokazala je za šta je sposobna na čelu Chanel-a.

Ove sezone inspirisali su je radovi poznatih impresionista - Berthe Morisota, Marie Lorensen i Edouard Manet-a. Slike umetnika zaživele su na zidovima Palais Galliera zajedno sa elegantnim modelima koji su bili obučeni u odeću od tvida, višeslojne suknje do poda obrubljene kontrastnim perjem i crnom čipkom, haljine vezene cvećem, koje su dopunjavale razigrane kape.

Viard samouvereno koristi svetlu paletu boja. Kao što je rekla dizajnerka, zimi voli da vidi obojene stvari. Ispostavilo se da su to ovog puta sjajna odela od tvida, kaputi sa naglašenim ramenima i haljine koje podsećaju na spavaćice. Kreativna direktorka u kolekciji meša note engleskog i francuskog stila, kao i ženske i muške delove.

Reviju je zatvorila Margaret Qualley u venčanici. Glumica je ispred gostiju prošetala u lakonskoj haljini u bledo ružičastoj boji. Elegantni šešir sa mašnom i veo sa izvezenim minijaturnim cvetnim pupoljcima dopunili su uzdržani izgled neveste. Mašne su upotpunile i druge lookove: postale su dodatak frizurama modela ili su se pojavile kao ukras na odeći i nakitu. Na kraju je, prema svadbenoj tradiciji, Margaret Qualley bacila svadbeni buket, koji je uhvatila glavna urednica američkog izdanja InStyle.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group