Marc Jacobs predstavio radosne (i pomalo luckaste) modele za jesen/zimu 2021

Reč je inače o prvoj reviji Marc Jacobs-a nakon punih godinu dana.

I moramo priznati da jesmo pomalo iznenađeni prikazanim, iako se svakako s punim pravom može reći da je karantin prilično inspirativno delovao na čuvenog dizajnera. Pogledajte, uostalom, sve te dezene i boje, na trenutak futurističke komade garderobe koji već sledećeg trena deluju kao nešto što bismo poneli u svakoj situaciji.

Kako kažu iz ove modne kuće, tokom cele ove situacije sa pandemijom oni su zastali, dobro razmislili, preispitali se, i napravili temeljni inventar onoga što funkcioniše i obrnuto. Zapitali su se šta to zapravo vole, šta ima vrednost, značaj i značenje, a čega su spremni da se oslobode.

Rezultat tog promišljanja je pred vama.

Kolekcija za jesen/zimu 2021 zapravo predstavlja nekakav čudan spoj sreće i kreativnosti, naglašenih silueta i upečatljivih boja. Pufnaste jakne, puzeći mantili, neobičan kroj pantalona i gornjih delova, kao i besomučno korišćenje platformi – sve to asocira na povratak nekakvih prohujalih vremena: grunge i punk fazona iz devedesetih.

Valja istaći i to da je ovom revijom Marc Jacobs najavio i novo partnerstvo sa luksuznom robnom kućom Bergdorf Goodman koje će ujedno omogućiti potrošačima priliku za kupovinu ekskluzivnih komada odeće koje su Njujorčani imali prilike da vide na ovoj modnoj pisti.

Photo: crfashionbook

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group