Lokalne boje u kolekciji Max Mara Resort 2022

Revija se odvijala na ostrvu Ischia.

Pandemija koronavirusa promenila je naš život do neprepoznatljivosti, a zabrana putovanja postala je najteži test za sve. Da bi sebi skrenuo pažnju i setio se kako divna putovanja mogu biti, Max Mara brend otputovao je na ostrvo Ischia, gde je prikazana nova Resort kolekcija brenda.

„U poslednje vreme retko smo imali priliku da putujemo, ali smo o putovanjima čitali i sanjali. Zbirka eseja Trumana Kapotea „Lokalne boje“ podseća nas na zlatno doba putovanja, koje se veoma razlikovalo od naših putovanja pre pandemije, sa uvek grozničavim tempom. Ovi nas eseji podsećaju da mesto možete istinski doživeti tek kada neko vreme živite u njemu.

Aristokrate, o kojima je Kapote pisao nazivajući ih „labudovima“, neprestano su putovali i znali su to da rade s nenadmašnom otmenošću. Čitav njihov život bio je posvećen potrazi za sofisticiranošću i glamurom. Junakinja Max Mara, savremeni „labud“, takođe teži izvrsnosti u svakoj situaciji, iako je njen život mnogo komplikovaniji od života žena o kojima je Kapote pisao. Karijera, porodica, prijatelji, zabava - ona ​​želi sve odjednom, to zaslužuje, a trenutno njeno raspoloženje zahteva stilski kosmopolitski glamur “, kaže Max Mara.

Dakle, u kolekciji su bile osmišljene siluete pedesetih – dodata je kap sportskog stila, pa stajlinge odlikuje moderna i svestrana elegancija. Osnova nove siluete je suknja, koja se nalazi tik ispod struka. Može se nositi sa čarapama ili bez njih, a espadrile su dostupne kao odgovarajuće cipele. Karneri su takođe prisutni na poleđini jarkog odela, haljini bez kopča i kabanici u sportskom duhu. Legendarni kaput Max Mara 101801 vraća se u tehno-luksuznoj verziji - savršen za promenu godišnjeg doba.

Kako je izgledala kolekcija pogledajte u galeriji fotografija.

foto:Vogue

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group