„Ljubav je odgovor”: sve je postalo ružičasto na Valentino reviji

Sa nadom u najbolje!

„Mi reagujemo onako kako možemo - nastavljamo da radimo. Ljubav je odgovor. Uvek".

Ovim rečima Pjerpaola Pićolija počela je jučerašnja revija brenda Valentino koja je predstavljena u Parizu. Kreativni direktor modne kuće odlučio je da o situaciji u svetu govori jezikom koji najviše razume — jezikom lepote i ljubavi. Stoga je skoro cela njegova nova kolekcija bila obojena nijansama najromantičnije boje - roze.

Štaviše, šminka modela, pa čak i modna pista, bili su u istim bojama na reviji. Jedini izuzetak je bilo nekoliko crnih odela, koja su izgledala još kontrastnije i dramatičnije na pozadini preovlađujućeg ružičastog total looka.

Ova kolekcija je najbolji dokaz da ponekad monohromatska tema utiče na nas više od bilo koje složene kombinacije boja, naročito ako je monohromatska kolekcija odeće takođe pojačana monohromatskim okolnim prostorom.

Na reviji su predstavljene široke siluete, cipele sa istaknutim platformama, bluze od tila i čipke, blejzeri sa zvonastim suknjama i odela, sve u ružičastoj boji. Nakon ružičaste, italijanski couturier prešao je na potpuno crnu paletu koja je izgledala impresivno na ružičastoj pozadini.

Izbor ružičaste boje za novu Valentino Pink PP kolekciju nije slučajan, jer je roze boja ljubavi, jedinstva i slobode.

Na reviji je bila i Zendaja, protagonistkinja serije Euforija, koja se naravno pojavila u roze odelu i cipelama sa platformom.

Najlepše ružičaste stajlinge pogledajte u galeriji fotografija. 

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group