Moda - Modne revije

Bunt Viktorije: kolekcija Victoria Beckham RTV jesen 2020

Protiv čega se Viktorija Bekam pobunila u novoj sezoni?

Juče je Banqueting House u palati Whitehall bio prepun gostiju - tamo je održana revija i predstavljena nova kolekcija za sezonu jesen-zima Victoria Victoria Beckham. Mesto je izabrano s razlogom: britanska tradicija palate, kao i radovi Rubensa koji su ukrasili zidove poslužili su kao inspiracija za dizajnerku. Međutim, glavna ideja koju je Bekam ubacila u šou bila je sukob nežnosti i pobune.

„U novoj sezoni razmišljam o sukobu sofisticiranosti i pobune. Bila sam inspirisana različitim idejama o ženama - njihovim različitim likovima i stavovima. To me je navelo da pomislim kako ne bi trebalo da sledimo pravila i da budemo hrabri. Silueta se razvila, postala je nova, sveža. Želela sam da poštujem tradiciju, ali istovremeno osporavam konvencije. Budite subverzivni ali sofisticirani. Preispituju se klasični materijali i nasleđe, forme i kombinacije se mešaju sa novom spontanošću i razigranošću. To je ono što ja zovem svojim blagim buntom”, rekla je dizajnerka o svojoj kolekciji.

Trend

Pletene suknje; kontrastne nijanse; stroga odela muškog  kroja; voluminozni rukavi; asimetrija; slojevitost; guste tkanine.

Detalji

Ovratnici sa izduženim ivicama; masivne ogrlice od zlata; velike minđuše;

foto:vogue

M.L.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group