Bilo jednom u Holivudu: Etro vraća sedamdesete sa psihodeličnim haljinama i mantilima

Očigledno, sledećeg proleća čeka nas prava renesansa sedamdesetih: svaka druga kolekcija prikazana na milanskoj Nedelji mode na ovaj ili onaj način odnosi se na ovaj period.

Ako je Kim Džons za Fendi otvorio temu diska i legendarnog njujorškog kluba Studio 54, onda se Veronika Etro okrenula drugoj strani ove decenije: boemskoj, slobodnoj, inspirisanoj hipi pokretom.  

Ispostavilo se da je kolekcija vrlo živahna sa psihodeličnim otiscima, šarenim svilenim haljinama i jaknama od šarenog žakarda. Čak i farmerke imaju svetle umetke, a cipele koje su predstavljene u kolekciji isto su bile u svetlim gotovo neonskim nijansama sa masivnim ravnim đonovima i platformama.

Kada pogledamo sve zajedno, izgleda da je kolekcija stvorena za junake Tarantinovog filma Bilo jednom u ... Holivudu. I spremni smo da nakratko krenemo na putovanje - ako, naravno, sve bude tako sjajno kao što prikazuje kolekcija Etro koja je predstavljena u Milanu.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group