Moda - Modne revije

Nedelja mode u Njujorku: Adidas, Madona i Alexander Wang

Jedna od najboljih revija na New York Fashion Week-u, koja je okupila veliki broj poznatih, bila je revija Alexander Wang-a.

Reviju su iz prvih redova gledale mnoge zvezde među kojima je bila i legendarna Madona. Reviji su prisustvovale i Niki Minaž, Kajli Džener sa dečkom i još mnogo poznatih iz sveta mode.

Heštagom #Wangsquad, dizajner Alexander Wang je objavio svoju saradnju sa sportskim brendom Adidas: klasična crna majica, bela kragna, košarkaški šorts i poznate adidas pruge. Poznat po svojim ekscentričnim modnim dizajnima ipak je uspeo da sačuva individualnost u partnerskoj saradnji, pa je čak okrenuo sve naopako, kao što je okrenuo Adidas Logo. Pored toga, cela kolekcija je uniseks: pantalone, majice, bluze, pa čak i cipele.

Po rečima Alexander Wanga: "Ovo je najveći šou koji smo ikada uradili."

Zajednička kolekcija sa brendom adidas je bio samo deo revije. Talentovani dizajner je takođe predstavio i kolekciju sopstvenog brenda. On se igrao kontrastima, svetlim bojama, neobičnim kombinacijama materijala, komplikovanim elementima koji u potpunosti odražavaju raspoloženje brenda: mladost i pokret.

Omiljena tkanina dizajnera u liniji proleće/leto 2017. godine bila je čipka. I jedna od najzanimljivijih odevnih kombinacija bio je šorts od sportskog materijala, ali sa dodacima od crne čipke. Na modnoj reviji je bilo mnogo dizajna koji otkrivaju telo, asimetričnih krojeva i mnogo kontrasta – što je i glavna tačka kolekcije.

Podsetimo se da je Alexander Wang osnovao svoj brend pre jedanaest godina, kada je napunio 21. godinu, a sada odevne komade Alexander Wanga biraju najsjajnije zvezde u Holivudu koje žele da naprave senzaciju na crvenom tepihu.

Pogledajte reviju za sezonu proleće/leto 2017 Alexander Wanga.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group