Zavirite u ekskluzivnu PRADA kolekciju inspirisanu plažom

Sada slobodno možemo da odahnemo jer leto definitivno dolazi u paketu sa novom, ekskluzivnom pop-up kolekcijom Prade.

Jedan od razloga zašto volimo takozvane pop-up modne revije jeste činjenica da one predstavljaju najopušteniji i najlakši mogući način predstavljanja modnih trendova. Kreativci iz Prade očigledno dele naše mišljenje čim su upravo Hong Kong izabrali za ovakav jedan show i omogućili nam da zavirimo u poslednje proizvode iz njihove najnovije kolekcije odeće za plažu.

Kao što i sami imate prilike da vidite, ne radi se o kupaćim kostimima već o svim onim propratnim komadima odeće poput frotiranih bade mantila u modernom, sofisticiranom dizajnu koji su savršeno uklopljeni sa minimalističkim kukičanim tunikama, nappa kožnim bomber jaknama, košuljama i pidžamama sa kontrastnim duplim printom.

Dodatno, kolekcija sadrži i klasične bele majice prekrivene mrežom kristala koje podsećaju na zvezdano noćno nebo, ali i majice sa običnim vezom. Ne treba zaboraviti ni preslatke torbe od slame, zatim mini torbe izrađene od mekog frotirnog materijala ali ni šarmantne kapice koje će svakom izgledu dati onaj poseban, originalan šmek.

U svakom slučaju, jedno je sigurno – Prada ni ovog puta nije razočarala.

Izvor: hypebae

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group