Cipele koje će najlepše izgledati uz letnje haljine

Dok leto sa sobom nosi prilike za ležerne haljine i casual stajlinge, pravi izbor cipela može da napravi razliku između jednostavnog i nezaboravnog izgleda.

I dok tražimo savršene cipele uz naše letnje haljine, street style hronike i originalni Instagram profili fashionista nas inspirišu da probamo nešto drugačije!

Mrežaste cipele

Ravne cipele imaju moć da uravnoteže udobnost i stil, a mrežaste cipele nisu izuzetak. Svojom lakoćom i elegancijom idealni su za vruće letnje dane, nudeći udobnost i stil u isto vreme.

Moto čizme

Moto čizme dodaju dozu rock estetike svakom izgledu i daju samopouzdanje od prvog koraka. Biramo par sa detaljima kao što su kopče i metalni elementi za upečatljiviji izgled i kreiramo izgled koji se poigrava kontrastima.

Japanke

Japanke su neizbežni letnji saputnik. Od plaža do grada, savršeno se slažu sa prozračnim haljinama jer su minimalističke, udobne i moderne.

Sandale sa visokom potpeticom

Klasičan i elegantan izbor, sandale sa visokom potpeticom dodaju glamur svakoj haljini. Biramo par sa tankim kaiševima i pokazujemo noge kako zaslužuju!

Baletanke

Baletanke su savršene za svakodnevni izgled i verovatno najveći trend ove sezone. Dolaze u toliko mnogo dizajna da ćete imati poteškoća da izaberete samo jedan model.

Sportske baletanke

Ukoliko volite ekscentrične modele onda su najbolji izbor sportske baletanke, koje balansiraju između patika i cipela. Da li biste ih nosili?

Meri-Džejns

Sa prepoznatljivom trakom koja čini da svaka odeća izgleda slatko, Meri-Džejns dodaju dozu slatkoće i nevinosti svakom izgledu. Ako ništa drugo, one su najmodernije cipele sezone.

Papuče

Trend modernih papuče je tu i ove godine i nije teško shvatiti zašto. Od opcija sa niskom potpeticom do smelijih platformi, papuče dodaju dah savremenog glamura koji je pomešan sa retro dodirom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group