Umorni ste od crnih čizama? Predlažemo 7 alternativnih stilova u kojim ćete impresionirati

Konačno je hladno, a to znači da imamo izgovor da obučemo omiljene čizme. Ali nije dovoljno samo da ih nosite kako biste se spasile od hladnoće, već i da se zabavite!

Klasične crne čizme do kolena će uvek biti u modi i uvek ćemo ih tražiti u našoj garderobi kada želimo da unesemo balans i eleganciju prilikom kreiranja stajlinga. Međutim, u poslednje vreme, na ulicama svetskih metropola i pistama svetskih dizajnera videli smo nekoliko alternativa crnim čizmama koje su privukle našu pažnju.

Od Gucci disko čizama do psihodeličnih Prada platformi, revije za predstojeću zimu bile su vrlo inspirativne. Ove čizme su neobične i ne samo da su impresivne, već su pravi statement komadi koji će postati centralna tačka vašeg stajlinga.

U galeriji pogledajte naš izbor modela ćizama, koje ukoliko želite dodir boja ili malo zabave mogu postati dostojna zamena klasičnim crnim čizmama ove zime.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group