Šik kape za zimsku sezonu

Zimska sezona je uveliko stigla, što znači da treba da požurite i osvežite svoje garderobere sa nekim modernim i toplim šeširima i kapama. 

Neke devojke ih nose kao modni dodatak da izraze svoj stil, dok ih druge nose isključivo zbog toplote.

Najpopularnije kape i ove zime su “Beanies” zato što su tople i možete ih lako stilizovati. Braon, siva, bela i crna su najtoplije boje ove zime, ali još uvek se možete odlučiti za šik boje poput neonskih nijansi ili klasičnih boja poput plave ili crvene. Dizajni sa nitnama, pom pom lopticama izgledaju manje sofisticirano, pa pokušajte da ih izbegavate kada želite elegantniji izgled.

Takođe bi trebalo da izbegavate nošenje čvrsto pripijenih kapa, jer one mogu biti veoma neprijatne za nošenje i mogu da ostave crvene linije preko vaše kože.

Pored kapa, ove zime možete odabrati Fedora šešir koji će vam dati šik i moderan izgled, dok su beanies i druge vunene kape savršene za svaki dan. Postoji mnogo zanimljivih kapa koje možete nositi ove zime, pogledajte našu galeriju i inspirišite se za hladne dane koji dolaze.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group