Ovo su najlepše cipele za neveste koje ne vole visoke poptetice

Stil u kombinaciji sa udobnošću je ono što svaka moderna nevesta želi.

Današnje neveste su ostavile iza sebe „princeza” izgled i pribegle modernoj eleganciji u pogledu svog svadbenog izgleda. A moderna elegancija pored stila, često minimalističkog, znači i udobnost. Prošlo je vreme kada je mlada morala da pati u štiklama i sve mlade danas imaju par rezervnih cipela bez potpetica u kojima će se osećati prijatno tokom plesa.

Mnoge neveste se danas često i ne trude da investiraju u skupe svadbene cipele sa visokom potpeticom, već pribegavaju ravnim cipelama, posebno ako je venčanje planirano za leto.

Ako i vi ovog leta organizujete venčanje i tražite onaj par sandala koje će ili upotpuniti vaš svadbeni izgled ili biti vaša alternativa posle ceremonije, trebalo bi da obratite pažnju na modele koje odgovaraju ovom glamuroznom događaju. Klasične ravne sandale u grčkom stilu, bilo na pertle ili gladijatorke, naći ćete u verzijama od kože u boji zlata, sa štrasom, zlatnim ili srebrnim kaiševima, a naravno i jedinstveno će se "vezati" uz venčanicu istog stila.

S druge strane, uvek postoji elegantan izbor ravnih baletanki ili sandala koje možete potražiti u beloj/nude boji sa sjajnim ukrasima od dragulja do svetlucavih perlica i kamenčića. Veoma su elegantan izbor ako vaša venčanica ima ženstvenu siluetu i jednostavnu dekoraciju, a idealan su izbor uz moderan svadbeni kombinezon ili odelo - ako ne planirate haljinu za dan svog venčanja.

U galeriji pogledajte modele iz najnovijih kolekcija koje možete izabrati ako ovog leta planirate venčanje i želite udobnu i modernu alternativu elegantnim cipelama sa visokom potpeticom.

« 6 7 8 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group