Moda - Uradi sama

Kako da same napravite moderno pleteno ćebe

Popularno pleteno ćebe se može videti svuda među idejama za stilsko uređenje enterijera.

Sigurni smo da su sve estete primetile ovo ćebe davno i da ste odmah poželeli da ga imate u svom domu. Ispostavilo se da ne morate da potrošite puno novca za ove impresivne prekrivače, jer svaka iskusnija žena koja se ikada bavila pletenjem ili samo gledala kako se to radi, može da napravi ovo ćebe za manje od četiri sata.

Topla i mekana ćebad su odličan dekor za dom i unose toplinu u svaki enterijer. Ćebad se može napraviti u raznim veličinama, bojama i prema vašim željama. Glavna stvar – potreban vam je debeli konac, želja, strpljenje i potrošni materijal za pletenje:

- veliki igle za pletenje
- obruč
- i naravno vaše ruke

To znači da čak i golim rukama možete napraviti ovo toplo ćebe. U videu ispod možete videti kako napraviti toplo i moderno ćebe sa tri metode pletenja.

Ćebe može naći mesto u svakoj prostoriji u kući, jer izgleda odlično i na kauču u dnevnoj sobi i na francuskom ležaju ili prebačeno preko vaše omiljene stolice od pruća.

Pogledajte video i napravite divnu ćebad za svoj dom i vaše prijatelje.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group