Moda - Uradi sama

DIY poduhvat za one avanturističkog duha

Da li ste spremni za jednu malu avanturu?

Nećete čak zbog nje morati ni da napuštate svoje dvorište, jer se sve dešava upravo tu, u zadnjem delu vašeg dvorišta. Ako ste među onima koji vole, tu i tamo da ugode sebi i stvore neki zanimljiv koncept za uživanje za sebe i svoje ukućane, svideće vam se naš današnji odabrani projekat.

Postoji mnogo DIY projekata koji mogu učiniti da izgled vašeg doma i njegovo okruženje budu funkcionalniji, lepši, udobniji. Osim toga, tu su i slučajevi kada vas puka estetika vraća nazad na ergonomiju. Da li ste nekad zamišljali da imate đakuzi u svom dvorištu? Šta kažete na to da ga lično napravite? Nije toliko teško kao što možda izgleda, a pri ovakvom DIY projektu ne pobeđuje samo vaša mašta, već i ujedno stvarate nešto u čemu ćete uživati, a što vas neće mnogo koštati.

Kao što vam predivan DIY ribnjak u okruženju kuće može pričinjavati zadovoljstvo dok sedite na ivici i posmatrate ribice kako bezbrižno plivaju u krug, tako i home-made hidromasažna kada može učiniti da opustite svoj duh i telo. Ako ste voljni da ovog leta malo više vremena provodite na otvorenom, uživajući u svežem vazduhu, cvrkutu ptica, okruženi zelenilom i prirodom sve što datoj slici nedostaje je DIY đakuzi. Pa, na posao. Napravite jedan.

Donosimo vam u našoj galeriji inspirativna rešenja za projekat izrade DIY hidromasažne kade/đakuzija.

Ž.J.

Izvor: Decoist

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group