Moda - Uradi sama

Šta sve možete napraviti od praznih teglica

Od praznih teglica možete napraviti mnogo toga – hranilice za ptice, držače za olovke, stalke za sveće, posude za pribor za pranje zuba i sl.

Kako biste ukrasili vaše teglice i dali im lični pečat možete upotrebiti gotovo sve što vam dođe pod ruku - od akrilnih farbi, preko perlica, satenskih tračica, vunice, kanapa, do šljokica i washi traka.

Takođe, ako imate vezene detalje ili vladate dekupaž tehnikom, to može biti savršen stil ukrašavanja teglica. Kolaž papir koji deca obožavaju, markeri u boji, pa čak i male školjkice koje ste sakupili na plaži, mogu poslužiti za pretvaranje jednostavne teglice u vrlo zanimljiv vid dekora.

Osim u kući, ove male simpatične tegle ukrašene prema vašoj želji mogu svoje mesto da pronađu i u vašem dvorištu, na terasi i gde god drugo da poželite. Noću mogu osvetliti prostor, mogu poslužiti kao saksije za cveće ili biti unikatan ram za sliku. Na vama je. A u našoj galeriji vas očekuje pregršt inspiracije.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group