Zvanično: Lejdi Gaga potvrdila da će igrati Harli Kvin u novom „Džokeru“

Nije prošlo ni par dana otkako je Variety sa obožavaocima "Džokera" podelio planirani datum premijere nastavka filma, a već su otkriveni novi detalji koji su uzburkali društvene mreže.

Kako je otkriveno do sada film će predstaviti Warner Bros u bioskopima 4. oktobra 2024. Hoakin Feniks će i dalje igrati glavnu ulogu u njemu – uprkos tome što pre šest meseci nije bio siguran u izlazak drugog dela filma, dok se na društvenim mrežama dugo šuška da holivudski glumac krije da je potpisao ugovor za treći nastavak filma.

Novi „Džoker” će biti veoma drugačiji od prethodnog – ostaće drama, ali će ovoga puta postati i mjuzikl. Takva odluka proizvođača može se nazvati logičnom: jedna od ključnih komponenti uspeha prvog dela bila je uspešna muzika, za koju je Hildur Gvidnadoutir nagrađena Oskarom. Inače, glavni glumac Hoakin Feniks takođe nije ostao bez nagrade: dobio je statuetu i priznanje Filmske akademije za "Najboljeg glumca".

Uprkos činjenici da se „Džoker“ Toda Filipsa pokazao veoma drugačijim od drugih strip filmova, u novom delu ne planiraju se neka posebna odstupanja od radnje. Zbog toga se fanovi dugo prepiru oko toga koja će od glumica preuzeti ulogu Harli Kvin – psihijatra koja je trebalo da leči Džokera, ali se zaljubila u njega i pomogla mu da pobegne iz ludnice Arhem.

Istovremeno sa zvaničnom najavom objavljivanja novog dela, na forumima obožavalaca počelo se raspravljati o tome da će možda njena uloga biti dodeljena pevačici Lejdi Gagi, a producenti filma su požurili da potvrde ovu glasinu: objavili su kratak video i prvu promo fotografiju, gde možete videti američku pevačicu na novoj slici. I ako su ranije ljubitelji filma verovali da je naslov drugog filma, „Folie a deux“ - „Ludilo za dvoje”, posvećen dijagnozi Džokera - sada misle da on naglašava činjenicu između ljubave veze Lejdi Gage i glavnog junaka.

Obožavaoci najekscentričnijeg para u svetu polažu velike nade u novog "Džokera" jer nisu svi bili zadovoljni prethodnom inkarnacijom na ekranu. Uloge Harli Kvin i Džokera igrali su Margo Robi i Džared Leto. Ali odnos između njih, prema zapletu, više je ličio na crnu komediju, koja se ne može uporediti sa veoma mračnim i depresivnim "Džokerom" iz 2019.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group