Zašto žene prave više grešaka od muškaraca: citat Đine Lolobriđide sve objašnjava

Legendarna italijanska glumica, jedna od glavnih lepotica 20. veka, prilično je dobro proučila oba pola. Stoga, vredi poslušati njeno mišljenje o tome zašto žene češće greše od muškaraca.

Svi koji su na svom životnom putu sreli zvezdu filma „Fanfan la Tulipe” bili su očarani njenom lepotom. Ona, koja je postala jedna od najomiljenijih glumica posleratne kinematografije, igrala je prelepe dame, bilo voljene ili, naprotiv, uništene od strane muškaraca.

Međutim, u životu je „najlepša žena na svetu“ uvek bila smela, nezavisna i oštroumna – nimalo kao njeni odrazi na ekranu. Imala je samo jednog muža - štaviše, doktora, a ne kolegu na setu, a nakon završetka glumačke karijere, Đina Lolobriđida je postala poznata foto umetnica, bavila se vajanjem skulptura (nekoliko njih je dobilo prestižne nagrade) i čak napravila dokumentarac o Kubi, u kojem je nagovorila Fidel Kastra da lično učestvuje.

Ova glumica je imala teoriju zašto žene greše više od muškaraca: "Žene češće priznaju svoje greške, pa se veruje da više greše od muškaraca“, rekla je jednom prilikom zvezda filma Notre-Dame de Paris.

Da li se slažete sa njom?

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group