Lifestyle - Zabava

Zadivljujuće takmičarke za Miss Meksika 2020. godine u tradicionalnoj nošnji

Neke stvari nikad ne izlaze iz mode, poput tradicionalne odeće jedne zemlje.

A zemlja poput Meksika čija su istorija i kultura vrlo bogate i živopisne, može mnogo toga da ponudi kada je tradicionalna odeća u pitanju. Pre nekoliko dana, objavljenje su fotografije ovogodišnjih učesnica na takmičenju za Miss Meksika. Na svakoj od njih primetne su predivne dizajnerske verzije tradicionalnih odevnih predmeta ove zemlje. Malo je reći da su fotografije brzinom svetlosti obišle planetu.

Međutim nije samo lepota mladih žena i izvanredni kostimi u kojima su ono što je na fotografijama upečatljivo. Osim što su devojke umetnice u poziranju i što su odeću zaista oživele noseći je na sebi, impresivan je i ambijent oko svake od njih. Naime, umesto klasičnog fotografijsanja u studiju, fotografi su ove mlade devojke poveli u prirodu. Na taj način uspostavili su fantastičnu vezu između zemlje i kulture koju je ona stvorila.

Ukupno je na takmičenju bilo 32 devojke od kojih su glasači odabrali 6 za naredni krug, reagujći na njihove fotografije na društvenim mrežama. A pored toga i sudije su odabrale 6 devojaka, tako da će naredna rudna biti vrlo uzbudljiva. Veliko finale Miss Meksika biće održano 31. oktobra tekuće godine.

Zavirite u našu galeriju i okrijte lepotu koja se tamo nalazi.

Ž.J.

Izvor: Bored Panda

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group