Viralna popularnost Pedra Paskala

Svi su opsednuti Pedrom Paskalom.

Ako trenutno niste na rigoroznoj digitalnoj detoksikaciji, definitivno znate na šta mislimo. Društvene mreže pune su fotografija i video snimaka posvećenih glumcu. Ovo je prava zečja rupa: jedan mim sa Paskalom - i odmah ćete videti još stotinu. Upozoravamo vas: bolje je da to ne radite tokom radnog vremena.

Čak i oni koji nisu videli senzacionalni HBO hit „The Last of Us” ili „Mandalorian” već su se upisali u Paskalov fan klub. Odakle ova viralna popularnost?

Prvo, Pedro je jedan od najboljih primera kako se holivudski stav s godinama menja. Ako su raniji glumci vrhunac popularnosti dosegli sa nekih četrdeset godina, danas brojke više nisu toliko važne. Dženifer Kulidž je uspela da obnovi svoju karijeru sa 60, glumeći u Belom Lotosu i primajući svoj prvi Zlatni globus. Paskal ima 47 godina i ovo je definitivno najuspešnija godina u njegovoj karijeri. Ne samo zato što su dva mega-uspešna projekta sa njegovim učešćem izašla jedan za drugim, već i zbog novostečene internet slave. I takav pozitivan primer je veoma inspirativan.

Umorni od štreberskih priča i brojnih lista korisnika društvenih mreža „30 ispod 30“, primer glumca koji sa godinama postaje sve uspešniji nas definitivno inspiriše, a strahovi povezani sa starenjem i ejdžizmom postepeno se povlače.

Paskalov smisao za humor takođe je odigrao značajnu ulogu. Glumac se ne plaši da izgleda smešno i da se smeje sebi - a ovaj kvalitet nije svojstven svim poznatim ličnostima prvog ešalona. U njemu nema ni trunke arogancije i snobizma, što očekujete od holivudskih zvezda – i ovo je zadivljujuće. Pedro se ponaša kao prava duša društva - osoba koja će nasmejati svakoga. Ko ne voli zabavne momke? Ne odaje utisak osobe koja odbija autogram ili zajedničku fotografiju, a moda toksičnosti je odavno prošla.

I konačno, stil. Kao što je često slučaj, moderno „resetovanje“ podstaklo je porast popularnosti. Za to je zaslužna stilistkinja Džuli Ragolija, koja je Paskala obukla u retro Gucci bluze, trikotažu Acne Studios, široke pantalone u svim duginim bojama i kardigan 4SDESIGNS sa srebrnim šljokicama koji je postao viralan na društvenim mrežama. Nakon takvog mejkovera, svet je dobio sve što mu je nedostajalo u stilu poznatih muškaraca. S jedne strane, senzualnost i eksperimenti sa rodnom fluidnošću u duhu konvencionalnog Harija Stajlsa, a sa druge najkonvencionalniju muškost koju nijedna bluza sa mašnom ne može da oduzme Paskalu. A to je slučaj kada se čini da čak i najveći konzervativci nemaju ništa protiv ove bluze.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group