Veliko iznenađenje: Ejdan Šo se vraća u Seks i grad

Fanovi serije Seks i grad će biti oduševljeni novostima sa seta...

Gospodin Zverka, kog igra Kris Not, neće se vraćati u drugoj sezoni spinofa And Just Lie That... Ali, miljenik mnogih, Ejdan Šo hoće, kako je to upravo sada potvrdila Sara Džesika Parker. Sa potvrdom koja dolazi od Entertainment Tonight, Parker je oklevala da prizna da će se Ejdan ponovo vratiti kao njen bivši: "Pa, znate, ne mogu to više da krijem", izjavila je.

Ukoliko se ne sećate zapleta u kom je Šo bio jedan od glavnih protagonista - on je bio savršen par za Keri, ali ona nije mogla da se udalji od svog šablona toksičnosti. Što se tiče Gospodina Zverke, zbog optužbi za predatorsko ponašanje, slavni glumac, a i voljeni lik je izbačen iz serije.

Korbet, koji igra Ejdana, rekao je da će biti deo prve sezone ovog nastavka, a fanovi su bili strašno razočarani kada se na kraju nije pojavio. Ipak, po svemu sudeći, on može biti novi izabranik Keri, ukoliko uspe da se izbori sa samosabotažom, i sada, dozom žaljenja zbog gubitka svog muža.

Kako saznajemo, Ejdan će se pojaviti u više epizoda, što znači da neće biti samo slučajni prolaznik na kog će Keri naleteti. Ostanite uz nas kako pratimo razvoj priče i otkrivamo nove detalje!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group