Usne kao jedinstveno slikarsko platno

Nema sumnje da u svakom umetniku postoji želja da bude jedinstven.

I zaista svako je umetnik na svoj način, jer niko svet ne posmatra istim očima. Dok jednima pesma služi za prenošenje emocija, drugi se služe rezbarenjem drveta, oblikovanjem gline, pravljenjem minijaturnih svetova a ima i onih koji pretvaraju jedan deo svog tela u slikarsko platno. Iako bodyart nije veština novijeg doba, iako je tek u njemu doživeo svoj procvat, ovaj vid umetnosti je toliko raznolik da nije ni čudo kako uspeva uvek nanovo prijatno da iznenadi.

Iako je prelepo videti celu sliku, detalji su ono što većini ljudi zalogica maštu i osvoji srce. Što su manji, to su intrigantniji. A upravo danas predstavljamo vam dela umetnice po imenu Andrea Reed, koja je po profesiji makup artist, fotograf i model koja stvara neverovatno živopisna remek dela na usnama. Fascinantni detalji deo su najnovije kolekcije koju imate prliku da vidite u našoj galeriji.

Sa više od 300.000 pratioca na društvenim mrežama ova mlada umetnička duša definitivno zaslužuje pažnju jer verno na tako maloj površini kao što su usne oslikava bujne pejzaže, cveća, životinje i apstraktne detalje. Upečatljive boje koje pri tom koristi kao i teme koje bira za svoje radove, čine da svaki rad deluje živo i opojno.

Ž.J.

Izvor: Bored Panda

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group