Lifestyle - Zabava

Top 10 stvari koje treba uraditi u decembru

Došao je decembar, što znači da je vreme za zatvaranje poslednjeg poglavlja 2019. godine. Šta uraditi ovog meseca da bi Nova godina bila još srećnija i produktivnija?

Odabrali smo prvih 10 važnih zadataka za decembar!

Zategnite sve "repove" na poslu

Pripremite godišnji izveštaj i zatvorite sve transakcije za odlazeću godinu.

Napravite listu novogodišnjih poklona i počnite da ih kupujete (ili pravite).

Odaberite savršenu večernju odeću za doček Nove godine i / ili pronađite moderan izgled za korporativnu zabavu. Unapred zakažite sastanak za manikir, pedikir, farbanje i druge kozmetičke tretmane koji su vam potrebni da uđete u Novu godinu kao lepotica!

Počnite da pripremate svoj dom za zimske praznike. Na primer, možete organizovati čišćenje i zatim uraditi ukrašavanje doma. Ili, dodelite jedan slobodan dan u toku nedelje za veliko čišćenje i uređenje svake sobe. Zavisi od gustine vašeg rasporeda

Stavite i okitite jelku. Preporučljivo je da to ne učinite sami, već sa voljenim osobama: mama, baka, deca.

Planirajte gde, kako i sa kim ćete dočekati Novu 2020. godinu.

Napravite izbor prazničnih događanja u vašem gradu (ili planirajte izlet van grada, planinarenje, odlazak na klizalište itd.).

To je jednostavno potrebno zbog činjenice da se dugi zimski odmori nisu pretvorili u niz lenjih i bezciljno provedenih dana. Učinite ovo vreme bogatim i zanimljivim. Ali, ne zaboravite da u svom rasporedu ostavite mesto za nekoliko lenjih dana. To zaslužujete.

Napišite pismo zahvalnice za odlazeću godinu u kojem ćete nabrojati sve dobro što vam se dogodilo tokom te godine. Ovo će vam pomoći ne samo da vas razveseli, već i da bolje shvatite koje želje želite da ispunite sledeće godine.

Kupite sebi planer! Savremeni planeri su vrlo lepi i funkcionalni! Ovo nije samo dnevnik u kojem ćete održavati svoj dnevni raspored, već postavljate ciljeve za nedelju, mesec, šest meseci i godinu. Takođe ovde možete pisati o korisnim navikama - (sport, čitanje, učenje stranih jezika itd.), stanje vašeg raspoloženja i druge karakteristike (to zavisi od vrste planera). Obavezno kupite nalepnice i raznobojne olovke za planer! Na taj način možete da budete ne samo koristan, već i lep. Zapišite svoje ciljeve za novu godinu, a zatim ih raščlanite po mesecima kako biste lakše postigli čak i sve globalne ciljeve.

M.L.

 .lady-4-lady.ru/howmade.ru/

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group