"The Idea of You" je najbolja romantična komedija 2024.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paulet 💫 (@soypaulet)

"The Idea of You" je vrela romansa Robin Li, američke glumice i autorke knjige.

Roman je bio veoma popularan i adaptiran je u film u režiji Majkla Šovoltera. Svetska premijera održana je 16. marta 2024. godine, a objavljena je na internetu 2. maja. Film dobija mnogo nagrada, verovatno zahvaljujući glavnim glumcima - En Hatavej i Nikolasa Galicina.

"The Idea of You" je film od kojeg će vam srce sigurno zakucati brže jer je ovo priča o vrućoj ljubavi dva glavna glumca. Solene (En Hatavej) je vlasnica prestižne umetničke galerije u Los Anđelesu. Četrdesetogodišnja samohrana majka neočekivano, na festivalu Koačela, upoznaje mladog pevača Nikolasa Galicina, člana svetski poznatog boy benda “August Moon“ i između likova odmah se javljaju iskre i započinje romansa.

Ova strastvena veza je ispunjenje najdubljim erotskim snovima oboje, a posebno Solene. On joj pomaže da pronađe sebe i upozna svoje želje, međutim, njihova sreća ne traje dugo. Brzo se ispostavlja da su ljubavnici iz dva različita sveta. Solene primećuje da je život u centru pažnje daleko od onoga što je zamišljala. Karijera Nikolasa postaje veliki izazov za partnere koji moraju da naprave izbor.

Film je ispunjen dobrom muzikom i lepim scenama. Radnja se, između ostalih, odvija u Parizu, Njujorku, Buenos Ajresu i na Francuskoj rivijeri, a energetska pesma „Dance Before We Walk” se pojavljuje u trejleru filma.

Mnogi su povukli paralelu između radnje filma i veze koju je u realnom životu imala britanska pop zvezda Hari Stajls sa glumicom Olivijom Vajld. Autorka Robin Li priznala je da je bila inspirisana mladom umetnicom kada je stvarala roman. Ideja za zaplet se pojavila u njenoj glavi nakon što je gledala izveštaje sa Harijevih koncerata i udubljivala se u njegov ljubavni život. „The Idea of You", međutim, nikada nije trebalo da bude roman o Hariju. Glavni lik je kombinacija nekoliko ljudi, uključujući muža spisateljice i nekoliko bivših partnera.

Film je imao svoju bioskopsku premijeru 16. marta 2024. godine. Već nekoliko dana komedija, puna lepih scena i erotike, dostupna je i na streaming platformi Amazon Prime od 2. maja.

Ovo je bez sumnje savršen film za mirno veče petkom. Sigurno ćete se zaljubiti u radnju i gotovo smo sigurni da ćete odlučiti da pogledate i druge produkcije sa Nikolasom Galicinom.  

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group