Tejlor Svift najavila novi album „Midnights“ nakon nastupa na MTV Video Music Awards 2022

U nedelju na dodeli nagrada MTV 2022, Tejlor Svift je objavila da ima novi album koji izlazi u oktobru.

„Mislila sam da je ovo zabavan trenutak da vas obavestim da moj potpuno novi album izlazi 21. oktobra“, rekla je 32-godišnja pevačica dok je primala nagradu za „Video godine“.

Detalji o predstojećem izdanju biće poznati nešto kasnije, ali će album „Midnights“ definitivno postati nastavak lirske priče u duhu slavne umetnice.

„Ne spavamo u ljubavi i u strahu, u zbunjenosti i u suzama. Zurimo u zidove i piljimo dok ne progovore. Sklupčamo se u našim kavezima koje smo sami napravili i molimo se da ovog trenutka ne napravimo neku fatalnu grešku koja će nam promeniti život“, napisala je ispod objave sa naslovnom slikom predstojećeg izdanja.

Tejlor Svift je objasnila da je njen novi album kolekcija pesama napisana usred noći, putovanje kroz užase i slatke snove demona sa kojima se svakodnevno suočavamo. Dok je primala nagradu za najbolji video tokom nedeljne ceremonije, Tejlor Svift je rekla fanovima da ova pobeda pokazuje da se kreće u pravom smeru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MTV (@mtv)

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group