Šta ne smemo propustiti na Netflix-u ovog jula

Ovi filmovi i serije će postati naše savršeno društvo u najtoplijim letnjim danima.

Netflix znači opuštanje i nakon dana koji smo proveli kupajući se u moru ili bazenu, najbolje je dodatno se opustiti gledajući dobar film ili seriju u udobnosti svog kreveta.

Dobra serija ili film je upravo ono što tražimo tokom letnjih dana i noći i zato nam naša omiljena platforma za zabavu preporučuje novitete, koji će tokom jula izazvati interesovanje.

Hajde da saznamo šta nam je popularna platforma Netflix pripremila za vrele letnje dane!

Never Have I Ever: Season 2

Serija prati život mlade devojke indijskog porekla, Devi, koja je odrasla u Sjedinjenim Američkim Državama, gde i živi. Dok se bori sa iznenadnom smrti oca, pokušava da se izbori sa svakodnevnim problemima jedne tinejdžerke, poput srednje škole, pronalaženja dečka i popularnosti. Nova sezona prikazuje njen novi ljubavni život, novo lice u školi i razne razloge za svađe sa majkom koje daju mladoj devojci priliku za hrabre poteze i sumnjive odluke.  

Premijera serije je 15. jula

The Last Letter From Your Lover

Felicity Jones i Shailene Woodley glume u ovom filmu i pokazuju zabranjenu ljubav para šezdesetih godina. Jones glumi Ellie, mladu novinarku iz Londona, koja otkriva kolekciju ljubavnih pisama iz 60-ih i pokušava otkriti identitet dvoje ljubavnika, ali i kako i zašto se njihova veza završila.

Premijera filma je 23. jula.

Sky Rojo: Season 2

Adrenalin i akcija vraćaju se na vozačko mesto u drugoj sezoni „Sky Rojo“ kreatora „Savršene pljačke“. Banda žena pokušava da istraživanjem odgovori na pitanja koja ih se tiču, dok su suočene sa teškim tajnama koje šokiraju. Izuzetno zanimljiv nastavak na vašim ekranima!

Premijera serije je 23. jula.

Resort to Love

Da bi prevazišla raskid, pevačica odlučuje da peva u tropskom odmaralištu koje podseća na raj - sve dok ne dođu dva neočekivana gosta. Trenuci iz prošlosti pretenduju na mesto u njenom umu i otežavaju joj nastupe. Da li uspeva da reši nesporazume? Jedino je sigurno da ovo leto opravdano ostaje nezaboravno.

Premijera filma je 29. jula.

Outer Banks: Season 2

„Outer Banks“ sezona dva se uskoro vraća na Netflix, za koju se nadamo da će biti dostojna prve. Prema već poznatoj priči, na ostrvu hrabri tinejdžer sa svoja tri prijatelja traži legendarno blago koje je povezano sa nestankom njegovog oca.

Premijera serije je 30. jula.

The Last Mercenary

25 godina nakon njegovog sporazuma sa francuskom tajnom službom da zaštiti njegovog sina, agent je prisiljen da se prestane skrivati. Tajne ponovo izranjaju na površinu, pokrećući uspomene na prošlost i najmisterioznije skandale. Koje društvene promene će se dogoditi?

Premijera filma je 30. jula.

Uživajte!

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group