Srbin najbolji pizza majstor na svetu

Nakon fantastičnog plasmana beogradske pizzerie „Pietra“ na takmičenju „Top 50 Pizza Europe 2022“ u Milanu, u ugostiteljskim krugovima munjevito je odjeknula vest da je Goran Abramović, 21.06.2022 postao svetski šampion na takmičenju pizza majstora u Napulju „Campionato Mondiale del Pizzaiuolo“. Prvo mesto je osvojio u najtežoj i najkompleksnijoj kategoriji S.T.G, u kojoj se prave tradicionalne pizze Margherita i Marinara.

Na ovom prestižnom takmičenju učestvovalo je preko 1000 pizza majstora iz celog sveta uključujući i domaćine iz Napulja, Palerma, Milana, i mnogih drugih italijanskih gradova, a Goran je odneo ubedljivu pobedu i zvanično postao svetski šampion. U Pietru je stiglo zlato čiji će sjaj usmeravati sve prave ljubitelje ka najboljioj svetskoj napoletani.

Goran je već trideset godina pizza majstor sa zavidnim iskustvom u zemlji i inostranstvu a trenutno je glavni pizzaiuolo picerije PIETRA u Beogradu.

„Neverovatno sam ponosan zbog osvojenog zlata i ostvarenog sna, kao i na ceo tim iz picerije „Pietra“ koji mi je pružio ogromnu podršku. Svetsko zlato nije samo nagrada već i obaveza da istrajemo u kvalitetu i budemo još bolji.“ – istakao je, sada već Svetski šampion, pizzaiuolo, Goran Abramović.   

Proverite zašto je Goran dobio svetsko priznanje za najboljeg pizza majstora sveta u Pietri, Kumanovska 6, Beograd.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group