Snima se film o suđenju Džonija Depa i Amber Herd

Zloglasni razvod između Džonija Depa i Amber Herd inspirisao je holivudske filmske stvaraoce.

Nakon dokumentarca, čije je snimanje najavljeno pre nekoliko dana, najavljen je i igrani film koji će ispričati priču o njihovom rastanku. Dokumentarni film priprema Discovery +, dok će novi projekat predstaviti Fox Entertainment. Film, koji će se zvati "Hot Take: The Depp / Heard Trial", biće objavljen 30. septembra.

Proces snimanja je već u punom jeku, a producenti žele da što pre prenesu na ekran jedan od najzvučnijih razvoda slavnih poslednjih godina. Za glavne uloge pozvani su malo poznati glumci: Džonija Depa će tumačiti Mark Galka, koga smo videli u TV seriji Criminal Minds, a Amber Herd će tumačiti Megan Dejvis, koja je ranije glumila u 2 Broke Girls. Scenario za projekat napisao je Gaj Nikoluči. Radnja neće biti samo sam razvod, već i istorija toksične veze slavnih koja je prethodila razvodu.

Džoni Dep je nekoliko godina pokušavao da dođe do istine na sudu: najveći deo suđenja je trajao od aprila do juna 2022. On je optužio bivšu suprugu Amber Herd za klevetu i uništenje njegove karijere zbog njenih skandaloznih eseja i intervjua za Vašington post. Dep je dobio parnicu, a Amber je trebalo da mu isplati 10 miliona dolara odštete, dok je Amber Herd dobila 2 miliona dolara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group