Lifestyle - Zabava

Slavne filmske scene postale bogatije za jednog neočekivanog gosta

Ako ste ljubitelj filmske umetnosti, sigurno ste zamišljali makar jednom da rame uz rame stanete sa svojim omiljenim glumcem i borite se protiv nepravde.

Ništa manje izazovna je i situacija kada celo vaše telo žudi za tim da na bilo koji način pomogne glavnom junaku da nađe izlaz iz mračnog poduma u kom je zatvoren. O romantičnim scenama ne treba ni govoriti, jer ko ne poželi da se nađe pri ruci zaljubljenom heroju, koji će planine pomeriti i spasiti svet, ali se ustručava da ostvori svoje srce pred lepom devojkom.

Međutim, ako ste dovoljno realni znate da se sve završava samo na maštanju. Možda ćete nekad, ako imate dovoljno sreće i sresti neke od svojih omiljenih glumaca i imati zadovoljstvo da ih upoznate, ali gluma sa njima na filmskom setu, to ipak ostaje samo deo mašte. Ili bar za većinu ljudi.

Jedan mladi indonežanski umetnik je pronašao način da doskoči ovom problemu. Njegovo ime je Syahril Ramadan i on je uz pomoć Photoshop-a ubacio svoj lik u svima dobro poznate scene iz akcionih filmova. Slike su toliko realne, da biste se u pojedinim trenucima zaista mogli prevariti i pomisliti da je on deo scene.

Ako ste raspoloženi za malo zabave i prisećanje na poznate scene iz filmova koji su obeležili 20. vek, pozivamo vas da zavirite u našu galeriju.

Ž.J.

Izvor: Bored Panda

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group