Seks i grad: Sve što do sada znamo o novom serijalu

Zadržite dah! Sada odbrojavamo do ponovnog objavljivanja naše omiljene serije „Seks i grad“ i novog ciklusa „And Just Like That“.

I kako se sve više informacija saznaje o likovima, zapletu i dugo očekivanim povratcima, pravimo detaljan pregled onoga šta znamo do sada.

Kakva će biti tema novog ciklusa?

HBO Max, kanal koji će emitovati seriju, nedavno je dao prilično nejasnu izjavu u vezi sa zapletom novih epizoda. „And Just Like That će pratiti rutinu i prijateljstvo Carrie, Mirande i Charlotte tokom 50-ih“, navodi se u izjavi, dok je u intervjuu za Vanity Fair u januaru Sarah Jessica Parker otkrila da i ona ima ista pitanja koja imamo i mi. „Gde je Carrie sada profesionalno? Kako su sve ove političke promene uticale na njen rad? Da li ona i dalje piše svoju kolumnu? Da li je napisala druge knjige? Da li radi podkastove? Šta je sad u modi? Da li su se prijateljstva promenila ili ne i kakav je njen društveni krug?“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Ko piše, a ko vodi produkciju?

Režiser Michael Patrick King, koji je napisao i režirao originalne serije i filmove Sex and the City, vratiće se kao izvršni producent zajedno sa Parker, Nixon i Davis. Srećom, King će sarađivati sa timom žena scenarista: „Tako sam uzbuđen zbog našeg spisateljskog tima, jer vredno rade na stvaranju naše nove serije!“ - napisao je na Instagramu.

Kako je nastalo ime „And Just Like That“?

Jednostavno je! I baš kao da je to jedna od mnogih krilatica koje čujemo kako Carrie ponavlja u seriji, zajedno sa “I couldn’t help but wonder…”.

Koji će glumci biti u novom Seksu i gradu?

Na početku je bilo mnogo rasprava, ali sada sa sigurnošću možemo reći da će se, uz nekoliko značajnih izuzetaka, većina glumačke ekipe vratiti za nove epizode. Pored Samanthe, trio ostaje takav kakav je, dok će Mario Cantone i Willie Garson kao Anthony Marentino i Stanford Blatch, zajedno sa Davidom Eigenbergom kao Steve Bradyjem i Evan Handler kao Harry Goldenblatt ponovo preuzeti svoje uloge čineći da se radujemo razvoju događaja.

Šta je sa Mr. Big-om?

Na pitanje koje je do sada najviše okupiralo fanove, konačno je produkcija odgovorila, a vest je fantastična. Kultni Chris North vraća se ulozi večitog ljubavnika Carrie i radujemo se da saznamo šta se dešava sa njihovom ljubavnom pričom.

A Aidan?

John Corbett u ulozi Aidana oduševio je mnoge od nas u svojoj intenzivnoj romansi sa Carrie, koja je uspela da stigne skoro do venčanja. U novim epizodama Aidan će se vratiti i ostalo je samo da vidimo da li će ovaj poseban ljubavni trougao početi ponovo.

Da li će biti novih likova?

Da! Trenutno znamo da će se pojaviti Sara Ramírez u ulozi nebinarne stand-up komičarke koja prati Carrie, ali sigurno da serija ima još mnoga iznenađenja za nas.

Da li je otkriven datum izlaska novog ciklusa?

Još ne, ali koliko znamo biće predstavljeno 10 epizoda u trajanju od 30 minuta.

Jedva čekamo! 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group