Lifestyle - Zabava

Ruska umetnica šokirala javnost svojim delima

Umetnost je takva - ponekad provokativna, ponekad šokantna, ali uvek u sebi nosi nespornu lepotu.

Putem umetnosti se nadahnute duše izražavaju na sebi svojstven i smislen način. Umetnost je tu da pred njom zastanete i divite se pre svega ideji, a potom i onom što je iz nje stvoreno. Postoji toliko mnogo različitih vrsta umetnosti i još više načina na koji se ona ispoljava.

Danas smo zakoračili stazom ruske umetnosti, koju je iscrtala jedna mlada devojka, nekonvencionalna i daleko ispred svog vremena, kako se može zaključiti na osnovu njenih umetničkih radova. Njeno ime je Ellen Sheidlin, i ima 25 godina, a već je zagolicala maštu milionima ljudi širom sveta.

Poznata pod imenom Sheidlina, uvodi nas u svoj kreativni, ćudljivi nesvakidašnji svet mašte kroz svoj Instagram profil. Na fotografijama koje deli sa svojim pratiocima nema klasičnih savršenih slika na koje smo navikli, jer ona fotografiju podiže na sasvim novi nivo. Kombinujući digitalnu umetnost, modu, šminku i klasičnu fotografiju, ona stvara bizarne slike pred kojima mnogi ostaju bez teksta.

Njene ideje i kompozicije mogu u isto vreme biti vrlo odbojne i impresivne. Nesumnjivo je da njen rad izaziva snažne reakcije i ličnu interpretaciju viđenog. Samim tim ova mlada umetnica je podstaknuta da stvara još intrigantnija dela. Njen rad je sve, samo ne monoton i viđen već stotinama puta.

Iza nežne figure i živopisnih boja, njena nadrealna umetnička dela sadrže teme koje se provlače kroz društvo i šalju mnogo dublju poruku. Čak 4.5 miliona pratilaca na Instagramu dokaz je da umetnost nije u fazi izumiranja i da i dalje ima svoje obožavaoce. Pogledajte u našoj galeriji koliko kreativnosti u sebi nosi ova mlada devojka.

Ž.J.

Izvor: Bored Panda

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group