Ručno pisana poruka princeze Dajane vredna 18.000 funti

Princeza Dajana imala je mnogo obožavaoca širom sveta, a neki od njih svakako imaju izuzetno duboke džepove i jedva čekaju da se dočepaju nečega što je bilo u njenom vlasništvu…

Ovog puta, imućni fanovi pokojne princeze koji budu imali sreće, ali i dovoljno novca, dobiće priliku da poseduju potpisanu rukom pisanu poruku princeze Dajane, koja učestvuje na aukciji britanske aukcijske kuće „Vilijam Džordž” u Piterborou u Engleskoj. U pitanju je pismo zahvalnosti princeze glavnom policajcu Metropoliten policije i specijalne grupe za pratnju, Džordžu Plamu, za uslugu koju joj je ponudio 1989. godine.

Prema rečima predstavnika aukcijske kuće, beleška nosi zvaničan naslov Kensingtonske palate, dok je sledeći tekst rukopis princeze od Velsa, sa njenim potpisom na dnu stranice. Posebno je zanimljiva činjenica da su pomenuto pismo potpisala i njena dva sina, princ Vilijam i princ Hari, koji su tada imali samo 4, odnosno 7 godina. Zahvalnica glavnom upravniku Skotland Jarda napisana je nekoliko dana nakon rođendana prvorođenog sina Čarlsa i Dajane, pošto su se tokom dečije priredbe gospodin Džordž Plumb i njegov tim pobrinuli da zabavljaju mlade i stare, organizovanjem motociklističke izložbe u palati.

„Dragi glavni upravniku Plumb. Bilo je veoma ljubazno od vas i vašeg tima što ste došli u palatu na Vilijamov rođendan – ne mogu da opišem koliko je radosti predstava donela svim tim malim ljudima i njihovim majkama! Znam koliko ste svi zauzeti, pa nam je još više značilo što ste vi i motociklisti mogli da učestvujete u proslavi rođendana! Puno vam hvala na tome. S poštovanjem, Dajana, Vilijam, Hari" stoji u ovoj zahvalnici.

Rukom pisana poruka za gospodina Džordža Plumba prvi put je izašla na videlo šest godina ranije kada ju je kupila aukcijska kuća, koja sada traži novog kupca. Cena ove poruke britanske princeze je 18 hiljada funti i mogla bi značajno da poraste na dan aukcije, 10. januara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group