Rijanin Super Bowl Show: Dugo očekivani povratak kraljice modernog popa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOEWE (@loewe)

Prošle su četiri godine od Rijaninog poslednjeg nastupa uživo i sedam godina od njenog studijskog albuma, RiRi je oduševila čitav svet tokom njenog povratka na scenu u poluvremenu Super Bowla.

Nije bilo uvodne montaže, specijalnih efekata, poznatih gostiju – pred publiku je izašla samo samouverena pevačica i buduća majka još jedne bebe! Obučena u smeli crveni kombinezon brenda Loewe koji odgovara raspoloženju, pevačica sa Barbadosa je zablistala na lebdećoj bini visoko iznad terena.

Nastup je počeo pesmom Bitch Better Have My Money, a zamahom ruke preko svog tek zaobljenog stomaka, zvezda je objavila drugu trudnoću samo devet meseci nakon rođenja prvog deteta.

Nastup je bio potvrda reputacije mega-zvezde: bez muzičkih gostiju, skoro bez koreografije, bez stresa i napetosti. Poslužio je kao podsetnik koliko je hitova izvela između 2007. i 2016. godine. U 13-minutnom nastupu čuli smo mnoge hitove - Where Have You Been All My Life, Only Girl in the World, We Found Love, Rude Boy, a njena izvedba All of the Lights Kanjea Vesta bila je kulminacija neosporne energije i kulturne moći zvezde. Ali to nije nužno energija koju biste očekivali od nastupa na Super Bowlu, gde se osobe poput The Weeknd-a, Dženifer Lopez i Šakire ističu po svom jasnom perfekcionizmu.

Međutim, nastup je završila u velikom stilu, Ri je odabrala nostalgičnu numeru Umbrella, izvela je sa stand-up mikrofonom i dramatičnim crvenim plaštom, i naravno otpevala Diamonds. Bila je to prikladna konačna nota za nastup koji se više oslanjao na slavu nego na stvarnu izvedbu. Sama na nebu, sa vatrometom iznad glave i okružena morem svetala mobilnih telefona, Rijana je očigledno bila iznad svega.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group